Zumba

 

Wat is ZUMBA?

ZUMBA wordt gezien als “exercise in disguise”. Het is een revolutionair dans-fitness programma dat de hottest fitness moves combineert met de lekkerste exotische Latin en internationale beats.

Naast dat het eigenlijk een feestje is, helpt het je je conditie te verbeteren, in vorm te komen, meer energie te krijgen in je dagelijkse leven en losser in je lijf te voelen.

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata.

Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel!

Zumba is voor alles!

*Er is geen niveau, taal of leeftijdbarrière.*

De lessen worden gegeven door  Angela Alfaro.  Angela opende haar dansstudio ‘Latin Soul Dance” Sinds november 2019, Zijn specialiteit is Latijnse ritmes zoals salsa, cumbia, merengue en bachata. Angela daarnaast is ze een gecertificeerde ZUMBA BASIC, en ZUMBA GOLD (ZUMBA voor ouderen) instructrice.

INFORMATIE:

Maandag: 19.30 -20.30 ZUMBA (volwassenen)

Dinsdag :    19:00-20:00   ZUMBA (volwassenen)

Donderdag :19:00-20:00  ZUMBA (volwassenen)

Donderdag: 20:30-21:30   Salsafit / Latin Social Dance /Dance workshops om de data te weten raadpleeg de agenda. www.latinsouldance.com, meer info: info@latinsouldance.com

4 gedachten over “Zumba

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.